CUSTOM FIETSEN

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van fietsen op maat. Samen met onze klanten kijken we naar hun specifieke fietsbehoefte en maken we op basis daarvan een uniek ontwerp. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor een perfect passende fiets met het gewenste comfort, design en functionaliteit. Laat ons je helpen om de fiets van je dromen te bouwen!

Stadsfietsen

We zijn gepassioneerd over het creëren van custom fietsen die speciaal worden gebouwd voor jou en jouw stedelijke levensstijl. Bij ons krijg je niet alleen een fiets, maar ook een uniek design dat bij jou fietsbehoefte past. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en streven naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Of je nu dagelijks pendelt of je vrije tijd doorbrengt op de fiets, onze custom fietsen zijn perfect voor de stad. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw droomfiets kunnen realiseren!

Sportfietsen

We zijn gespecialiseerd in het op maat bouwen van sportfietsen, evenals vakantiefietsen. Ons ervaren team van fietsbouwers streeft ernaar alleen hoogwaardige materialen te gebruiken om de beste fietsen te produceren. Of je nu een fiets wilt voor wekelijkse races of een lange reis, we hebben de expertise om aan al je behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het op maat bouwen van jouw sport of vakantiefiets.

Het proces

Uitvragen fietsbehoefte

Ontwerp maken

Offerte

Bouwen

Je nieuwe fiets is klaar!

Meer weten?

Vraag het een van onze vakmensen!