Kona

Kona heeft als doel is om fietsen te maken die duurzaam, efficiënt en vooral leuk zijn! Kona is gespecialiseerd in op maat gemaakte gravelbikes, mountainbikes en urban woon-werkverkeer fietsen. Zie hieronder een kort overzicht van onze Kona fietsen, kijk voor het volledige aanbod op konaworld.com

GRAVELBIKES

Gravelbikes zijn de ideale allround fietsen voor woon-werk verkeer, bikepacking trips, fietsvakanties of om gewoon lekker mee te toeren. De modellen Sutra, Rove, Libre zijn hier bij uitstek geschikt voor. De Kona gravel fietsen zijn beschikbaar in aluminium en staal en uitgerust met brede banden en een comfortabele geometrie met diverse mogelijkheden voor het monteren van spatborden, rekjes en dragers. Het is een moderne variant op de klassieke toerfiets!

URBAN Fietsen

Voor moderne stadsfietsen kan je ook prima bij Kona terecht, met met verschillende mogelijkheden voor spatborden, rekjes, tassen etc en frisse kleurtjes is het de ideale sportieve stadsfiets. Dit jaar heeft de Dr. Dew een prachtig Cromoly-stalen frame dat elke rit soepel zal laten verlopen. De Dew Deluxe, Dew Plus en Dew zijn er met krachtige schijfremmen, lekbestendige banden en alle voorzieningen die nodig zijn voor veilig woon-werkverkeer. 

Niet wat je zoekt?

We zijn dealer van Kona fietsen, dus we kunnen ook andere modellen 

leveren op bestelling. Informeer voor meer info!