Lemmo

Verken de stad verder en sneller met de Lemmo One, een bekroonde E+Bike ontworpen voor alle stedelijke terreinen. Met ‘E-plus’ technologie scheidt het belangrijke elektronische componenten zoals de batterij, motorcontroller en IoT-functies in een compacte, afneembare eenheid die bekend staat als de Smartpac, en door een naadloze overschakeling van ‘handmatige’ naar ‘elektrische’ modus, brengt het fietsen en e-bike samen. Zie hieronder een aantal hoogtepunten of kijk op de Lemmo website voor meer informatie.

MODELLEN

Een Lemmo-fiets kan gebruikt worden als e-bike of als een traditionele fiets. Hij is beschikbaar in een dames en heren model. De SmartPac is dus los verkrijgbaar.

In de e-bike modus biedt je Lemmo-fiets een snelle, zweetvrije manier van forenzen of lange afstanden reizen. In de m-bike modus zorgt weerstandsvrij trappen voor alle soorten traditionele fietsactiviteiten, van ontspannen ritjes door de stad tot sporttraining.

Met een naadloos aluminium frame met carbonvork en 44 mm lekbestendige banden is deze fiets klaar om de stad te veroveren!

Bepaal zelf

Lemmo-fietsen hebben een gepatenteerde dubbele modus naaf waarmee je met een eenvoudige draai aan ede knop kunt schakelen van e-bike modus (E-Modus) naar handmatige fietsmodus (M-Modus). De dop verbreekt de verbinding met de koppeling van de motor en zo rolt de naaf volledig zonder weerstand. Een Lemmo fiets kun je dus ook gebruiken als doodnormale fiets!

Vorige slide
Volgende slide

AANDRIJVING

Voor aandrijving van de Lemmo One kan gekozen worden voor een ketting of riemaandrijving.

De 1x kettingaandrijving met Shimano Deore 10-speed-derailleur (11-42T) en een enkel voortandwiel (38T) voor grote flexibiliteit op verharde wegen, inclusief heuvelachtige gebieden.

De enkele versnelling met ‘Gates’ Top-serie ‘CDX’ riemaandrijving van koolstofvezel zorgt voor een uiterst schone, stille en soepele rit met weinig onderhoud.

 
 

Smartpac

Met de Lemmo ‘E-plus’ technologie scheidt het belangrijke elektronische componenten zoals de batterij, motorcontroller en IoT-functies in een compacte, afneembare eenheid die bekend staat als de Smartpac, en door een naadloze overschakeling van ‘handmatige’ naar ‘elektrische’ modus, brengt het fietsen en e-bike samen.

De Smartpac heeft 540Wh maximale capaciteit een 65W USB A&C-uitgang en kan snelladen in 3,5uur en kan een rit van 100 km ondersteunen.

De Smartpac voorziet niet alleen je fiets van stroom. Maar kan ook je laptop, mobiele telefoon, drone, speaker en alles wat een USB poort heeft snel opladen.

Afneembare SmartPac

Niet wat je zoekt?

We zijn dealer van Lemmo, dus we kunnen alle configuraties

leveren op bestelling. Informeer voor meer info!