Fietslab Groningen - Vintage racefietsen

Vacature Mechanieker/Fietstechnicus

Over Fietslab

Fietslab Groningen is niet je doorsnee fietsenzaak. Wij doen alles namelijk nét even anders. We staan voor duurzaamheid, dus daarom geven we zoveel mogelijk gebruikte fietsen weer een tweede leven. Dat betekent dat we veel frames en onderdelen weer hergebruiken. Op die manier dragen we graag ons steentje bij!

Onze klantengroep is heel divers, van student met een simpele stadsfiets tot de fanatieke wielrenner met zijn hi-end racefiets. En de fietsen zijn, net als onze klanten, van jong tot oud!

Wat ga je doen

Je belangrijkste taak is het onderhouden en repareren van de fietsen van onze klanten. Dit betekent ook dat je reparaties aanneemt en daarbij onze klanten adviseert.

Je gaat werken aan allerlei soorten fietsen, van stadsfiets tot gravelbike. Ook ga je fietsen assembleren of opbouwen voor de verkoop in de winkel.

Wat zoeken we:

Een relevante opleiding is een pre, geen vereiste. Sleutel je veel aan fietsen of heb je relevante werkervaring, dan zoeken we jou!

Wat krijg je:

Daarnaast lever je middels je werkzaamheden een duurzame bijdrage aan onze planeet. Door een tweedehands fiets op de weg te houden hoeft er geen nieuwe gemaakt te worden!

Word jij onze nieuwe mechanieker?

Stuur je motivatie en CV naar info@fietslabgroningen.nl

Reageren kan tot en met vrijdag 17 februari.

 

Is iets niet duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op!